Saturday, September 2, 2017

7 Kelebihan Beli Shaklee Dan Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya Dari Group Superstar

Alhamdulillah , semakin ramai yang semakin sedar tentang nilai kesihatan. Saya yakin Shaklee memang terbukti bebas bahan kimia kerana setiap supplement yang di keluarkan oleh Shaklee telah pon dijalankan ujian klinikal dan dibuat kajian bertahun-tahun lamanya untuk memastikan setiap pengguna mendapat manfaat dari segi kesihatan. Syukur sangat masih ada lagi company yang menitik beratkan keselamatan pengguna.Tapi masalahnya sekarang, banyak kes yang berlaku dalam Shaklee sebelum ni ramai customer mengadu tak dapat kesan yang diimpikan apabila tidak mendapat consultation dari SID yang bertauliah. Hal ini banyak berlaku apabila ramai customer membeli produk Shaklee di toko-toko jamu atau pon di pasaraya besar. Memang sebelum ni, Shaklee dah ambil tindakan kepada SID yang menjual di pasaraya atau di toko-toko jamu dengan terminate id keahlian mereka. Lagipon cuba fikir , kita nak cari rezeki biarlah dengan cara yang betul dan halal mengikut prosedur yang telah ditetapkan bukan menganiaya pelanggan dan pentingkan jualan semata-mata.Jadi, jom Cik Dila senaraikan 7 kelebihan beli Shaklee dan Daftar Shaklee dengan team SuperstarzFamily.


Ada sebab sebenarnya kenapa para customer di nasihati untuk TIDAK MEMBELI PRODUK SHAKLEE DI PASARAYA ATAU TOKO-TOKO JAMU di sekitar anda.

Hal ini kerana :

1. Anda tidak mendapat konsultation dan cara makan yang betul dari SID yang menjual.. Arahan di botol hanya lah general. Jadinya untuk masalah tertentu, ada cara makan yang tertentu supaya customer dapat selesaikan masalah yang dihadapinya. Dan ada juga produk Shaklee yang tidak sesuai di ambil untuk masalah tertentu seperti cyst, fibroid dan lain-lain. Haa, sebab tu sangat penting beli dengan Pengedar atau SID yang berpengalaman mengenai vitamin Shaklee.

2. Setiap pembelian Shaklee, anda akan mendapat point yang melayakkan anda mendapat cash bonus dari Shaklee. Jadi sangatlah rugi jikalau anda seorang pengamal tegar Vitamin Shaklee tapi langsung tak pernah didedahkan mengenai cash bonus ni.Dengan cash bonus yang anda dapat tiap bulan , anda boleh recyle duit bonus tersebut untuk beli vitamin kegemaran anda.

3. Anda juga tidak mendapat pelbagai keistimewaan menjadi ahli Shaklee. Ada juga yang dah bertahun makan shaklee tapi tak pernah di offer menjadi ahli Shaklee. Padahal bila dah jadi Ahli shaklee sangat jimat untuk beli produk Shaklee disamping dapat juga cash bonus. Selain itu, dapat juga pengetahuan mengenai kesihatan dan pengetahuan mengenai produk yang di makan. Bukan setakat makan je. Sebab tu , bila kita faham apa fungsi vitamin yang kita makan akan membuatkan kita lebih concern mengenai kesihatan dan secara tak langsung kita akan konsisten dengan vitamin yang kita makan.

haaa, Penting tak kita beli vitamin Shaklee dengan Pengedar Shaklee Bertauliah di kawasan anda.

7 Kelebihan Beli Shaklee Dengan Team SuperStarzFamily

1. 21 Strategi Marketing Yang Power
Master Salwa telah pon buat kajian berdasarkan pengalamannya menjadi Master terpantas dalam masa 7 bulan FOKUS berbisnes Shaklee. Bagi yang BERMINAT untuk join bisnes, anda akan dimasukkan ke dalam group BIMBINGAN EXCLUSIVE SUPERSTAR yang akan dibimbing oleh Master Salwa sendiri. Strategi marketing ini anda boleh pilih mana-mana channel yang anda mahu FOKUS.

2. Sistem MSM 360
MSM360 ini merupakan cara untuk membina perniagaan Shaklee yang kukuh yang membuahkan pendapatan pasif RM2000 sebulan mengikut sistem yang betul.

3. Pengetahuan Produk
Menjadi seorang Shaklee Independent Distributor ( SID) sangat memerlukan pengetahuan produk yang power supaya dapat membantu menyelesaikan masalah customer.Taklah nanti bila customer tanya , kita lepas tangan. Master Salwa sendiri mempunyai 20 tahun pengalaman produk sehingga pakar nutrisi pon refer Master Salwa dan beliau sendiri sudah makan Shaklee sejak dari kecil lagi. Yang penting kena rajin dengar, baca dan catat dalam buku nota.

4. Penguasaan Wilayah
Hampir kesemua leader dalam team kami berada di seluruh Malaysia. Cari sahaja di google Pengedar Shaklee (tempat anda) , mereka pasti tersenarai di atas sekali.

5. Blog Yang SEO Optimized
Master Salwa memiliki blog yang kukuh dan mantap di google. Search je "Pengedar Shaklee" atau "Daftar Ahli Shaklee" di google pastikan superibu.com yang teratas sekali.

6. Network Yang Mantap Dengan Pakar-Pakar Bisnes Yang Lain.
Master Salwa merupakan anak didik Tuan Hasbul Aqil,Faisal Abdullah,Master Rey , Dr.Azizan Osman dan ramai lagi.

7. Bimbingan Online Secara Konsisten Melalui Group Telegram
Hampir setiap hari Master Salwa memberi bimbingan di group Telegram untuk membantu anak-anak bisnesnya mencapai rank Master Coordinator.Segala poster , testimonial dan ayat-ayat marketing yang mantap semua dah sediakan. Tinggal kita je nak buat ke taknak.

Alhamdulillah Cik Dila bersyukur sangat kerana Allah dorongkan Cik Dila untuk join team #SuperStarzFamily ni yang sentiasa mendapat bimbingan eksklusif dari Master Salwa sendiri.

Sekiranya anda tercari-cari group Shaklee mana yang ingin anda sertai, anda boleh contact Cik Dila atau mana-mana pengedar Shaklee dari team #SuperstarzFamily supaya anda dapat bimbingan yang betul dan berkesan untuk membantu ramai orang di luar sana.

klik : Daftar Ahli untuk mendapatkan produk Shaklee dengan harga lebih jimat.

No ID : 1211873






Post a Comment