Tuesday, November 7, 2017

Krim Paling Selamat Untuk Kulit Bayi

Assalamualaikum semua. Petang-petang ni sesambil main dengan baby Ammar teringat pula pasal Krim paling selamat untuk kulit bayi ni.  Hehe. Korang dah tahu ke pasal krim ni? Alhamdulillah,  selalu sangat Cik Dila dapat call dari customer nak krim ni sebab anak kena ruam kat pipi atau pon ruam lampin. Terbukti krim ni selamat dan berkesan.  Nak pakai kat kulit baby mestilah lah kena pastikan ia betul betul selamat kan.


Sebagai seorang ibu,   Cik Dila  pon sendiri rasa risau bila tengok anak kena ruam ni.  Kesian sangat merah2 kulit dia.Alhamdulillah syukur sangat, anak Cik Dila takde masalah ruam susu mahupon ruam lampin.  Berkat makan set hamil Shaklee sepanjang pregnant agaknya. Hihi. Jadi,  Cik Dila nak perkenalkan kepada yang belum tahu mengenai Krim Paling Selamat iaitu Krim Herbal Blend Shaklee yang dijamin selamat untuk kulit baby anda. 

Apa yang terkandung dalam KRIM HERBAL BLEND SHAKLEE ni? 

4 jenis tumbuhan yang shaklee kaji memberikan kesan yang terbaik bukan sahaja kepada bayi anda tapi juga untuk semua peringkat umur.

1.  Sage
2. Horse Chesnut
3. Yarrow
4. Rosemary

Ini adalah antara 4 bahan yang terdaoat di dalam Krim herbal blend shaklee yang mana ia juga memberikan efek menthol apabila di apply ke kulit. 

Antara fungsi tumbuhan yang terdapat dalam krim ini :

1) bertindak sebagai anti inflammation
2) bertindak sebagai antibacteria, antivirus dan antifungus.
3)  ada efek menthol, rasa sejuk mint2 bila di pakai ke kulit.
4) melancarkan peredaran darah

Disebabkan krim ini bertindak sebagai anti inflammation,  sebab itu ianya sangat berkesan dan selamat digunakan ke atas kulit bayi yang terkena ruam.
 Jadi tak rugi pon ibu-ibu yang nak guna krim ini untuk kulit baby anda.

Cuma , nasihat saya pastikan anda dapatkan dari pengedar shaklee yang sah atau pon
 boleh dapatkan dari team #SuperstarzFamily kerana team kami mendapat  konsultasi dengan pakar nutrisi dan doktor berpengalaman.


hubungi Cik Dila ye untuk dapatkan herbal krim shaklee di sekitar seremban! 
yang jauh, Cik Dila boleh poskan jangan risau. hehe


Post a Comment